WURST 2.0



Wir halten die Fahnen für heimisches „Fast Food“ hoch! Wir sind ein Schlemmerparadies für Wurschtfetischisten.
Regionalität
In erster Linie zählt die Regionalität! Gemüse und Obst, sowie Milch- und Fleischprodukte beziehen wir von regionalen Händlern. „Mehr“ heißt für uns hausgemacht und saisonal.
Lieferanten
Ballerhof aus Altenberg (Milchprodukte täglich frisch), Aichberger aus Altenberg (zahlreich prämierte Fleischprodukte), Mairinger aus Wartberg ob der Aist (Fruchtsäfte)
Wer Lust auf Kebap oder Pommes hat wird hier definitiv nicht fündig. Wir setzen auf Wurscht! Unser Angebot reicht von den Klassikern wie Käsekrainer, Burenwurst oder Debreziner, bis hin zu Halal- und Vegie-Variationen. Regionale Produkte sind das A und O!
Recommended lunch if you’re hungry at the university.
Florian Weigl
Super burn
von Hohenstaufen
top würstlstand
alexander bleil
I haven't been here for a while and wanted to give the classic Bosna a second chance. Basically nice service, clean, good selection and reasonable prices. Card payment also possible. But for Bosna connoisseurs, the classic Bosna is unfortunately absolutely not recommended! The sausages left me unimpressed in terms of taste. Absolutely not spicy for a Bosna. In my opinion they are also too thick, which made eating the large bosna a challenge. The loaf wasn't anything special either, it was fresh, but unfortunately it had been toasted for too long, which is why it was burnt on the inside and crumbled. The curry spice is ok but it can't save the bland sausages. Based on the ingredients you could call it Bosna, but unfortunately there is still a lot of room for improvement in terms of taste. The Käsekrainer Bosna, for example, is worlds tastier. It's just a shame that the classic Bosna is neglected.