WURST 2.0
Wir halten die Fahnen für heimisches „Fast Food“ hoch! Wir sind ein Schlemmerparadies für Wurschtfetischisten.
Regionalität
In erster Linie zählt die Regionalität! Gemüse und Obst, sowie Milch- und Fleischprodukte beziehen wir von regionalen Händlern. „Mehr“ heißt für uns hausgemacht und saisonal.
Lieferanten
Ballerhof aus Altenberg (Milchprodukte täglich frisch), Aichberger aus Altenberg (zahlreich prämierte Fleischprodukte), Mairinger aus Wartberg ob der Aist (Fruchtsäfte)
Wer Lust auf Kebap oder Pommes hat wird hier definitiv nicht fündig. Wir setzen auf Wurscht! Unser Angebot reicht von den Klassikern wie Käsekrainer, Burenwurst oder Debreziner, bis hin zu Halal- und Vegie-Variationen. Regionale Produkte sind das A und O!
Recommended lunch if you’re hungry at the university.
Florian Weigl
Super burn
von Hohenstaufen
top würstlstand
alexander bleil
I haven't been here in a while and wanted to give the classic Bosna a second chance. Generally friendly service, clean, good selection, and reasonable prices. Card payments are also accepted. But for Bosna connoisseurs, the classic Bosna is unfortunately not recommended at all! The sausages left me unimpressed in terms of taste. Absolutely too bland for a Bosna. In my opinion, they're also too thick, which made eating the large Bosna a challenge. The roll wasn't anything special either; it was fresh, but unfortunately toasted too long, which caused it to burn on the inside and crumble. The curry spice is okay, but it can't save the bland sausages. In terms of ingredients, you could call it Bosna, but unfortunately, there's still a lot of room for improvement in terms of flavor. The Käsekrainer Bosna, for example, is worlds tastier. It's just a shame that the classic Bosna is neglected.